Anteryon

Onderhoudstechnicus

Onderhoudstechnicus Anteryon https://www.werkenbijanteryon.com
 • Eindhoven
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 40
 • Maandsalaris In overleg

Onderhoudstechnicus

 Anteryon, gevestigd te Eindhoven, is een innovatief hightech bedrijf en specialist in optische systeemoplossingen voor gerenommeerde industriële klanten wereldwijd. Ons bedrijf heeft een sterke ontwikkelingscapaciteit en hightech productiefaciliteiten.

Met een cluster van 3 technologieën (repliceren van optische structuren, oppervlaktebewerking en opto-mechanische assemblage) produceert Anteryon optische precisiecomponenten en assemblages voor o.a. de volgende markten: medische-, halfgeleider-, defensie-, sensor-, en constructie.

Door de 3 technologieën te combineren maakt Anteryon het mogelijk om in een enkele productiegang complete optische modules te produceren van de hoogste kwaliteit en tegen de laagste kosten.

De activiteiten van Anteryon zijn onderverdeeld in twee bedrijfsonderdelen; Optical Solutions en WaferOptics®, met elk zijn eigen specifieke applicaties en marktsegmenten. Het onderdeel Optical Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelingen en leveren van A-sferische Lenzen, Glas Substraten, Precisie Glas en Laser Modules. Het tweede bedrijfsonderdeel WaferOptics® is een nieuwe technologie, die het mogelijk maakt om hoge volumes ingebouwde optiek te produceren door gebruik te maken van 8” wafers.

Op dit moment zijn er circa 170  mensen werkzaam binnen Anteryon die met elkaar bouwen aan een innovatieve en uitdagende toekomst.

Voor de afdeling Operations van Optical Solutions zijn we op zoek naar een energieke onderhoudstechnicus, die nog aan het begin van zijn of haar loopbaan staat.

Werkzaamheden

De onderhoudsmonteur is verantwoordelijk voor:

 • het verhelpen, analyseren en vastleggen van storingen
 • beheerondersteunende-, revisie- en modificatiewerkzaamheden aan de productiemachines
 • het verrichten van preventief en correctief onderhoud van productiemachines
 • het (helpen) maken van nieuwe productiemachines en tools
 • het meedenken en adviseren over verbeterprojecten en optimalisering van equipment en productie

Profiel

Je hebt tenminste een MBO opleiding (niveau 4) werktuigbouw met minimaal 2 jaar ervaring. Je hebt enige ervaring met PLC-besturingen, een hands-on mentaliteit, werkt gestructureerd en bent resultaatgericht. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en bent flexibel ingesteld. Je bent een teamspeler, maar kunt zelfstandig werken. Verder is enige ervaring in optica en cleanroomervaring een pré. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ervaring met slijpen en lassen is een hele grote pre!

Wat bieden wij jou?

Het brede karakter van de functie, de verschillende technologische toepassingen en de innovatieve producten die gemaakt worden maken van jouw werkplek een absoluut unieke werkomgeving, vol met uitdagingen en ontwikkelkansen. Daarnaast:

 • Bieden wij je uitzicht op een vast dienstverband
 • Bieden wij je volop doorgroeimogelijkheden binnen Anteryon
 • Ontvang je een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring marktconform is
 • Beschik je over 25 vakantiedagen en 5 ADV dagen
 • Bieden wij je een uitstekende pensioenvoorziening

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct door een korte motivatie en je cv te mailen naar via het onderstaande formulier t.a.v. Charlotte Ang, HR Officer. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via het nummer 040-2561542 of stuur een mailtje met je vraag. Kandidaten krijgen binnen 14 dagen na ontvangst van de sollicitatie altijd een reactie. Als je uitgenodigd wordt voor een gesprek dan steven wij er naar deze ook binnen 2 weken plaats te laten vinden.

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja