Anteryon

Over Anteryon

Wie zijn wij en wat is onze cultuur?

Wij zijn een hightech productontwikkelaar. Voor onze klanten bedenken, ontwikkelen en produceren wij zeer geavanceerde, modules, apparaten en eindproducten. Wij hebben een grote expertise in de fijnmechanische, optische en mechatronische techniek. In elk van onze producten die wij maken zitten optische techniek, dit is in de vorm van een lens of een laser. Onze klanten, waar jij voor gaat werken zitten verspreidt over de wereld en zij komen speciaal naar Anteryon. Wij zijn onderdeel van het kloppend hart van Hightech Eindhoven! Dit maakt ons trots en geeft ons heel veel voldoening en werkplezier. We maken prototypes, een kleine serie of juist serie geproduceerde modules. Wat de klant vraagt. Maar omdat wij maatwerk leveren is jouw werk nóóit een herhaling van een vorig project. We houden er juist van om technisch lastige projecten aan te pakken, want dát houdt ons scherp. Resultaatgericht werken is zodoende heel belangrijk bij ons. Het stellen van doelen en deze communiceren naar elkaar hoort daar bij. Dit typeert onze open en informele cultuur, we vertellen elkaar wat goed gaat en wat beter kan. Geen project is te complex want we werken samen in een informele en prettige sfeer. Gemoedelijk en familiair zijn passende termen, we leren elkaar goed kennen bij onze maandelijkse bedrijfsborrel die altijd buiten het bedrijf wordt georganiseerd. Proost jíj de volgende keer met ons mee?!

 

Pas jij bij onze kernwaarden?

 Door goed samen te werken creëren wij een win-win-win situatie;

 • Jij houdt van samenwerken, rapporteren en overleggen. Je communiceert helder met je collega’s en klanten.

Partner creatie door samen te ontwikkelen;

 • Jij bent doortastend, nieuwsgierig en verdiept je in onze klant en toont verantwoordelijkheid in je werk.

Innovatie, we voegen waarde toe aan onze klant;

 • Jij hebt de juiste kennis en creativiteit in huis, je bent en blijft leergierig en kan omgaan met vrijheid in je werkzaamheden.

Integriteit en transparant;

 • Jij houdt je klanten op de hoogte van de ontwikkeling, je communicatie is open en eerlijk. Wij onderbouwen onze keuzes met feiten en analyses.

Produceren;

 • We ontwikkelen om topkwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten; Jij bent accuraat, zorgvuldig, onderzoekend en resultaatgericht.

 

Wat doen wij voor onze medewerkers?

Afhankelijk van je werkervaring werk je de eerste periode samen met een ervaren collega die werkzaam is binnen hetzelfde vakgebied. Hij of zij is je coach tijdens je inwerkperiode en op deze manier maken wij je wegwijs binnen Anteryon. Dit versterken wij met workshops, trainingen of een cursus, want alleen als wij jouw kennis op peil houden kunnen wij onze klanten het beste aanbieden. Er is bij Anteryon altijd de ruimte om na te denken over passende training of opleiding die je wilt volgen. Hierdoor ben je in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken. In ons opleidingsbeleid bieden wij je hierin veel vrijheid. Jezelf verbeteren binnen jouw vakgebied vinden wij altijd een goed idee.

 

Wat maakt werken bij Anteryon bijzonder?

 • Anteryon is een one-stop-shop voor technische vraagstukken, als techneut zit jij hier middenin, van ontwikkeling tot de productie.
 • Je verdiept je in de materie, je krijgt bij ons de ruimte om de grenzen van de fysica op te zoeken;
 • Binnen je projectteam werk je samen, je overlegt en communiceert je progressie;
 • Je houdt er van om je te verdiepen in feiten en data, je baseert jouw beslissingen hier op;
 • Je krijgt vrijheid in je functie en toont doorzettingsvermogen in je werk;
 • Wij lopen vooraan in de markt en wij pakken het gehele ontwikkeltraject op. Van conceptfase tot en met de productie en uitlevering, je bent betrokken bij het totale proces.

 

Ben je enthousiast geworden over werken bij Anteryon, hoe wij met elkaar omgaan en wat wij voor onze klanten realiseren?

Solliciteer dan op de vacature die past bij jou. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.